Snel zoeken

Resultaten gevonden: 9 in 1 pagina('s)
Bekijk

Nordic

€ 39.950,00
Promo

Prachtig en compleet ingericht chalet op het kleinschalige recreatiepark de Driehoek. Het chalet is minder dan een jaar oud en verkeerd in een zo goed als nieuw staat.

Bekijk

Topline Classic

€ 13.450,00
Occassion

Deze nette Topline stacaravan staat op de rand van het park. De caravan grenst aan een terras met zowel zon als schaduw. In de hoek van het terras staat een opbergschuur waar u eventueel fietsen of ander materieel in kan opbergen.

Bekijk

De Jager | H29

€ 51.000,00
Occassion

Een stacaravan van kunststof gebouwd door caravanbouw Hans de Jager uit Ermelo in 2008 en gelokaliseerd op Recreatiepark de Paalberg.

Bekijk

Canexel | K28

€ 35.000,00
Occassion

Een mooie canexel stacaravan met kunststof kozijnen en dubbelglas, gelokaliseerd op Recreatiepark de Paalberg. De afmeting van deze woning is 10 vierkante meter en is gebouwd in de zomer van 2005.

Bekijk

Crantock 4

€ 12.950,00
Occassion

Op de rand van het park staat deze nette Crantock caravan. Naast de ruime woonkamer en keuken, beschikt dit object ook over een riante tuin. Vanaf het terrein loopt u direct het bos in. Park: De Driehoek

Bekijk

Lounge

Prijs op aanvraag
Nieuw

Buitengewoon luxe en zeer compleet chalet op Strandparc Nulde, één van de mooiste parken aan het Veluwemeer.

Bekijk

Heide Lodge

Prijs op aanvraag
Nieuw

Benut de lente, lange zomeravonden en de nazomer optimaal met de ruime en overdekte veranda van de Heide Lodge. Dit chalet beschikt onder andere over een prachtige hoekkeuken en biedt alles wat u wenst van een luxe vakantiewoning.

Bekijk

Royal Villa

Prijs op aanvraag
Nieuw

De Royal Villa is een dubbel chalet met een bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich aan weerszijden van de ruime overloop twee riante kamers die kunnen worden ingericht als slaapvertrekken.

Bekijk

Comfort

Prijs op aanvraag
Nieuw

Een prachtig chalet met een luxe uitstraling maar dan voor een zachte prijs.

  • 1

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven