Investeren

Koop een chalet als investering

Een aanvulling op uw pensioen, een potje voor de oude dag of gewoon uw vermogen laten groeien. Met de huidige rente is dit niet makkelijk te realiseren. Daarom kan beleggen in de recreatiemarkt om vermogen op te bouwen of te behouden een alternatief zijn. Door relatief hogere rendement ten opzichte van de rente bij de bank en een tastbaar investering met eenvoudig en laag risico, stellen wij u in staat om zorgeloos te investeren.

 

Zo werkt investeren bij VDB Holidayhome

Investeren in een recreatiewoning bij VDB Holiday is investeren in zekerheid en stabiliteit. Bij VDB staat de huurder en de beleving op het park centraal. Door de focus op de klant te houden geniet u van een solide en evenwichtig rendement, waarbij VDB Holiday de verhuur van uw reactiewoning volledig uit handen neemt.

Door aankoop van een recreatiewoning kunt als belegger profiteren van een gegarandeerd meerjarig rendement. VDB Holiday neemt de volledig verhuur van uw recreatiewoning uit handen. Een goede bezettingsgraad en kwalitatief verhuur is onze dagelijkse bezigheid. Hiervoor werken wij onder andere samen met externe verhuurorganisaties.

Voordelen van beleggen in een recreatiewoning met volledige verhuur:

  • BTW-aftrekbaar, zowel bij een privé als zakelijke aankoop
  • Gegarandeerd meerjarig rendement
  • Transparant inzicht in de verhuuropbrengsten
  • Onderhoudsvrije woningen

 

Privé gebruik en verhuren combineren

Naast een aantrekkelijk rendement, is er voor de belegger ook nog mogelijkheid om zelf gebruik te maken van uw reactiewoning. Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is voor veel eigenaren de ideale mix.


Uw vragen verdienen de juiste aandacht, daarom komen wij graag persoonlijk in contact.

Stel uw vraag

 

Bekijk ons aanbod recreatiewoningen

 

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven